Avondvierdaagse Den Helder 27 t/m 30 mei 2024

4seizoenswandeltocht

Niet vier dagen achter elkaar maar vier keer per jaar genieten van de natuur in de omgeving in elk voorkomend seizoen.

U heeft de vrije keus om zelf te bepalen welke afstand u wilt lopen, u kunt kiezen tussen 5,10 of 15 kilometer. Bij uw eerste deelname krijgt u van de organisatie een stempelkaart, hierop kunt u dan na elke seizoenwandeling uw kaart laten afstempelen. Als u na vier seizoenen een volle kaart heeft, krijgt u van ons een unieke medaille. Elke medaille zal voorzien zijn van een nummer zodat u elk jaar een medaille aan uw verzameling kunt toevoegen.

Geen sleur of verveling van telkens de zelfde route nee ”Ieder jaar en elk seizoen zal er een andere route voor u beschikbaar zijn” zodat u van alle delen van het o zo mooie Den Helder kunt genieten.

Door dit unieke concept zal dus ook de start locatie steeds weer op een ander plek in Den Helder van start gaan. Dit bied ook de ondernemers van deze stad de mogelijkheid hun accommodatie beschikbaar te stellen.

Dus als u ook net als onze organisatie er aan toe bent weer heerlijk actief te worden, de benen te strekken in deze mooie stad, schrijf u dan in voor de volgende wandeling.
Of u nu alleen, met het hele gezin of gezellig met vrienden wandelt dat is geheel aan u belangrijk is als u geniet dan doen wij dat ook.

De eerst volgende tocht is op 26 november en zal starten vanaf gebouw 56 op Willemsoord.

U kunt zich inschrijven voor de 4seizoenswandeltocht via onderstaande link:

Inschrijven 4seizoenswandeltocht 26 november